قدرت تحمل تان را در اردو بالا ببرید

وقتی قبول کردید که کار داوطلبانه در هلال‌احمر بکنید، وقتی پذیرفتید که یک امدادگر داوطلب باشید یعنی خودبه‌خود پذیرفته‌اید که در شرایط غیرطبیعی، بحرانی، خطرناک و غیرمعمول به مردم خدمت کنید. این شرایط برای هیچ‌کس، چه آن‌ها که در بحران قرار گرفتند و چه شما که به‌عنوان امدادگر به محیط یا منطقه رفته‌اید مطلوب و دوست‌داشتنی نیست. از امکانات اولیه زندگی مثل آب‌آشامیدنی، مکانی برای استراحت، سرویس بهداشتی و حمام، غذای گرم و ... خبری نیست و معلوم نیست تا چه زمانی این شرایط ادامه خواهد داشت.

شما باید از همین حالا خودتان را برای هر موقعیت سخت، بحرانی و غیرقابل‌پیش‌بینی آماده کنید.

اگر اردو به مثابه تمرین است پس قدرت تحملتان را بالا ببرید و از این‌که اردوها در شرایط سخت برگزار شود خرده نگیرید. صبح خیلی‌زود از خواب بیدار شدن، دیر آماده شدن غذا، گاهی سرد بودن غذا، مناسب نبودن آب‌ها، دلخواه نبودن اتاق استراحت، حتی دلخواه نبودن هم‌اتاقی‌ها و دوستان، مناسب نبودن وسیله‌ی‌نقلیه و ... نباید آستانه‌ی تحمل شما را پُر کند.

هرچند که قرار نیست اردو پادگان سربازی باشد اما فرق شما با جوان‌های هم‌سن ‌و سال‌های دیگرتان این است که بتوانید آن‌زمان که در شرایط نامطلوب قرار گرفتید سازگارتر باشید و با فکر و خلاقیتتان محیط را برای خود و اطرافیان به سمت بهتر شدن تغییر دهید.

شاید خیلی چیزها در اردو باب میل شما نباشد. موضوع یک کلاس آموزشی را دوست نداشته باشید. هوا خوب نباشد. ساعت حرکت وقت مناسبی نباشد. مکانی که برای اردو انتخاب می‌شود را شما دوست نداشته باشید.

در کنار همه‌ی نکات مثبت و محسنات اردو لحظه‌های ناخوشایند بدون‌شک وجود خواهد داشت و چندان گریزی از آن نیست. شما باید فرا بگیرید که قدرت تحملتان را بالا ببرید. این برای آن زمان که امدادگر حرفه‌ای شده¬اید توشه و تجربه و غنیمت است.


منبع : اردو، راهنمای عمل اعضای سازمان جوانان هلال احمر، معاونت دانشجویی و جوانان، بهار و تابستان  1392