هوای همدیگر را در اردو داشته باشید

اردو عین زندگی است، زندگی‌ای که شما انتخاب کرده‌اید که هرگاه که لازم باشد داوطلبانه یا در پوشش هلال‌احمر به انسان‌ها کمک کنید. بدون‌شک این روحیه‌ی انسان‌دوستی و مهربانی شما به آدم‌ها در وجودتان پررنگ و نهادینه است که از همین سنین آغازین جوانی به‌دنبال اهداف والای انسانی آمده‌اید، اما حفظ هر ویژگی، علاقه و خواستنی نیاز به تمرین دارد. اساسا قرار است در اردوهایی که سازمان جوانان برگزار می‌کند همین ویژگی‌های خیرخواهانه‌ی شما دستخوش آزمایش، چالش و تمرین قرار گیرد. یکی از مهم‌ترین این ویژگی‌ها مراقبت از دیگران است.

شما باید در طول اردو یاد بگیرید که هوای یکدیگر را داشته باشید، مراقب هم باشید. اطرافیانتان را تنها نگذارید. در اردوهای هلال‌احمر قرار نیست مثل اردوهای دیگر فقط مراقب دوستان خود باشید، ممکن است جمعی که با هم هستید بیش‌از سیصدنفر باشد و در فرصت سه یا چهار روزه شما نتوانید با همه دوست و آشنا شوید،

اما این هوای یکدیگر را داشتن و مراقب هم بودن در این‌جا محدود به دوستان اطرافتان نمی‌شود. حواستان به همه باشد و همین ویژگی را بعد از اردو و در فضاهای اجتماعی دیگر نیز تمرین کنید و در خود رشد دهید.

اگر احساس می‌کنید کسی حال و روزش خوش نیست، مشکل جسمی دارد، زیادی در فکر فرو رفته‌است، با دیگران ارتباط نمی‌گیرد، از جمع عقب افتاده‌است، به چیزی احتیاج دارد، برنامه‌ای را فراموش کرده است و ... به سراغش بروید و به او کمک کنید.

خلاصه آن‌که نسبت به اتفاقات و آدم‌های دوروبر خود بی‌تفاوت نباشید، شش‌دانگ حواستان در اردو باشد و همه‌چیز را خوب ببینید.

هرکدام از شما برای خود یک سرپرست اردو است. تصور نکنید قرار است  فقط یک عده افراد مشخصی وظیفه‌ی رسیدگی به همه‌ی امورات اردو را دشته باشند و شما تنها استفاده‌کننده از خدمات باشید. بلکه هرکدام از شما این نقش را به واسطه‌ی عضو هلال‌احمر بودن خودبه‌خود دارد.


منبع : اردو، راهنمای عمل اعضای سازمان جوانان هلال احمر، معاونت دانشجویی و جوانان، بهار و تابستان  1392