یازدهمین نشست گفتگوی اجتماعی - بیماری اسکیزوفرنی

یازدهمین نشست گفتگوی اجتماعی با موضوع بررسی ابعاد زیستی، روانی و اجتماعی بیماری اسکیزوفرنی در اول خرداد 1396 برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پرتال تخصصی مددکاری اجتماعی ایران و به نقل از روابط عمومی انجمن مددکاران اجتماعی ایران- رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: فقط دارو درمانی، مشکل بیماران روان را برطرف نمی کند و لازم است تمام ابعاد زیستی، اجتماعی و روانی برای یک بیمار روان در نظر گرفته شود.  سیدحسن موسوی چلک روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در خصوص بیماری اسکیزوفرنی، خانواده و جامعه نیز لازم است که شناخت لازم را در خصوص این بیماری داشته باشند.
وی ادامه داد: این درحالی است که معمولا تصور می شود به بیماران روان باید فقط دارو داد یا اینکه آنان خواب باشند اما این مساله در دنیا مورد پذیرش نیست ؛ برای بیمار روان نیز می توان اقدامات دیگری انجام داد.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: نگهداری بیماران روان، کار ساده ای نیست و سازمان های مردم نهاد نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.
چلک با اشاره به ابتلای ۲۳ درصد مردم به یکی از اختلالات روان ، تاکید کرد: شناخت مردم نسبت به این بیماری می تواند کمک کننده باشد. رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: سوم خرداد ماه سال جاری همزمان با روز جهانی اسکیزوفرنی است و از این رو در روز نخست خرداد ماه، یازدهمین گفت و گوی اجتماعی انجمن مددکاران اجتماعی ایران با موضوع بیماری اسکیزوفرنی برگزار می شود.
چلک، توانبخشی اجتماعی بیماران روان ، حمایت های اجتماعی و روانی از بیماران و خانواده های آنان، اقدامات سازمان بهزیستی در حوزه بیماران روان و ابعاد جامعه شناختی بیماران روان را از جمله محورهای این همایش عنوان کرد.
به گفته وی، این نشست با همکاری معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ، سازمان بهزیستی استان تهران ، موسسه خیریه حمایت از آسیب دیدگان ، سرای احسان ، ایرنا ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و رادیو سلامت روز دوشنبه اول خردادماه سال جاری در سازمان بهزیستی استان تهران واقع در خیابان ولیعصر ابتدای ظفر، برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، بیماری اسکیزوفرنی یا روان‌گسیختگی یک اختلال روانی بوده که مشخصه آن ازکارافتادگی فرآیندهای فکری و پاسخگویی عاطفی ضعیف است.